ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήριο ηχητικό σημείωμα

 

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμανίων - Αβραάμ Κουλτζής - θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον κύριο Γεώργιο Χ. Αναστασιάδη (Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο) , που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 δωρεάν προληπτικές Δερματολογικές - Αφροδισιολογικές εξετάσεις και ενημέρωσε τους κατοίκους σχετικά με αυτές στο Ιατρείο του χωριού μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της κοινότητας που ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν για την εξέταση. 






1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σε ολους! Ευχαριστώ για την όλη προετοιμασία που έκανε προσωπικά ο Κος Κουλτζής. Είναι χαρά μου να προσφέρω τις συμβουλές μου στους συγχωριανούς. Όποιος θεωρεί οτι μπορώ να τον βοηθησω πιο πολύ, μπορεί να μου στείλει μήνυμα ή Viber στο κινητό μου (6974568777) ή και μέιλ στο DRANASTAS@YAHOO.GR
    Σε κατάλληλο χρόνο μπορούμε να το επαναλάβουμε. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή