ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Γεώργιος Χ. Αναστασιάδης Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος.

 

      Δωρεάν δερματολογικό έλεγχο προς όλους προσφέρει το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 και  ωρα 9:00-11:30 πμ στο Αγροτικό Ιατρείο στα Δαμάνια,   ο κ. Γεώργιος Χ. Αναστασιάδης  Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος.

   Βιογραφικό : Ο Κος Αναστασιάδης Γεώργιος του Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1954 στα  Δαμάνια Ηρακλείου Κρήτης.  Αφού συμπλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο χωριό και στο Ηράκλειο,  μπαίνει με εισαγωγικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1972 , όπου φοίτησε με υποτροφία και πήρε το πτυχίο του, το 1978.

 Πήρε την ειδκότητα της Δερματολογίας–Αφροδισιολογίας  το 1986 και αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) την  30/04/1991.

   Εξειδικεύτηκε στην Δερματοχειρουργική στα Νοσοκομεία «Α.Συγγρός» -Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Denver Co των (ΗΠΑ) Τμήμα Δερματοχειρουργικής

   Υπηρέτησε σαν δερματολόγος, πάντα στα πλαίσια του ΕΣΥ,  στα πιο κάτω νοσοκομεία :

   ΓΝΝ  Δυτ Αττικής ( πρώην  Λοιμωδών ) 1987-1988,

   Νοσοκ « Α.Συγγρός» 1988-1996,

   ΠΓΝ Ελευσίνας  «Θριάσιο» 1996 – 2006 και  

   ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» από το 2006 μέχρι την αφυπηρέτησή του το 2022.

   Έκτοτε λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο

   Στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» υπηρέτησε σαν Επιστημονικά Υπεύθυνος Διευθυντής ΕΣΥ από το 2015 έως το 2022, στο Δερματολογικό του Τμήμα.  

   Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και λειτουργεί με όλους τους κανόνες ορθής πρακτικής , προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως, έλεγχο και δερματοσκόπιση σπίλων,  δερματοχειρουργική καλοήθων και κακοήθων βλαβών του δέρματος , ενώ ασχολείται και με όλο το φάσμα των δερματικών και αφροδισίων νόσων.

   Η δωρεάν δερματολογική εξέταση έχει σκοπό να προσφέρει,  ένα αδρό έλεγχο του δέρματος και να ανιχνεύσει βλάβες που πιθανά παραμελούνται. Έχει την έννοια της

πρόληψης και της έγκαιρης ανίχνευσης βλαβών, που πρέπει να μην αφεθούν χωρίς θεραπεία. Επίσης μπορεί να δώσει σε όποιον ζητήσει, εξειδικευμένη ιατρική συμβουλή,  σε θέματα Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. 

   Τελειώνω με την επιτομή της πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος, που είναι είναι « Η ΑΠΟΦΥΓΗ ή με ΜΕΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ»  και βέβαια να επαινέσω  όλους  τους χωριανούς της γενιάς μου, ιδίως τις γυναίκες, που δεν άφηναν καθόλου τον ήλιο να δράσει βλαπτικά στο δέρμα τους,  όσο και αν δούλευαν κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού. Πάντα ήταν καλυμμένοι με τα κατάλληλα ρούχα. Τώρα το ίδιο αποτέλεσμα , δεν το καταφέρνουν,  ούτε με τους τόνους αντηλιακών που χρησιμοποιούνται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου