ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, τελέστηκε η εορτή των Θεοφανείων στο χωριό μας τα Δαμάνια.

Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, τελέστηκε η εορτή των Θεοφανείων στο χωριό μας τα Δαμάνια. Αργότερα μέσα στην ημέρα, πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού των υδάτων στο φράγμα του χωριού με τη συμμετοχή λαού και αρχών. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη για την ευλογία της παρουσίας του, όσο και τον Δήμαρχο του Δήμου μας κ. Κοκοσάλη για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί, καθώς και τους λοιπούς επίσημους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον δραστήριο πολιτιστικό μας σύλλογο και τον πρόεδρό του κ. Βασιλειάδη για τα εδέσματα που παρέθεσαν στο φράγμα αμέσως μετά το πέρας της τελετής και κέρασαν όλον τον κόσμο που παρεβρέθηκε.

Κάμερα: Αβραάμ Κουλτζής _ Εναέρια πλάνα Γιώργος Ανδριανάκης

 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Η θεία φώτιση ας έρθει στις καρδιές μας! Η αγάπη και η ειρήνη ας φωλιάσουν στη ψυχή όλων μας.

Χρόνια πολλά σε όλους
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου