ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Άγνωστοι έκλεψαν από ελαιοπαραγωγό 21 σακιά με ελιές.


Συγκεκριμένα χθες τα ξημερώματα κλέφτες έκλεψαν 21 σακιά ελαιόκαρπο ελαιοπαραγωγού ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του. Το γεγονός αυτό συνέβη στο Χωριό Δαμάνια
Ο παραγωγός βγαίνοντας από το σπίτι του αντιλήφτηκε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο απέναντι  ο αδίστακτος  κλέφτης έβγαλε το όπλο και σημαδεύοντας για εκφοβισμό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.  
Τα άτομα πρέπει να γνώριζαν πολύ καλά ήρθαν με αγροτικό αυτοκίνητο  φόρτωσαν το αυτοκίνητο με 21 σακιά ελιές έκαναν απόπειρα και σε δεύτερο παραγωγό. έσυραν τα σακιά από την αυλή στο δρόμο. τα σακιά δεν ήταν δεμένα είχαν όμως την υπομονή τα έδεσαν με σύρμα. Ο παραγωγός ήταν τυχερός . οι κλέφτες αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και διέφυγαν παίρνοντας μόνο από τον πρώτο παραγωγό.

Οι αστυνομία της περιοχής επιχειρεί μέσα από κάμερες για να εντοπίσει  τους κλέφτες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου