ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέθηκαν δύο σκυλιά νεκρά από φόλα στο Χωριό Δαμάνια

Βρέθηκαν δύο σκυλιά και δύο γάτες νεκρά από φόλα στο Χωριό  Δαμάνια

Συγκεκριμένα το πρωί της τετάρτης 19 /9/ 2018 χάθηκαν τρία τετράποδα  μετά από αναζήτηση βρέθηκαν στην άκρη του δρόμου ο ένα σκύλος και η γάτα δηλητηριασμένα πιθανόν από φόλες,

Σήμερα το πρωί 20 -9 2018 βρέθηκε και ο δεύτερος σκύλος νεκρός  ο μπουμπάκος όπως τον φώναζαν όλοι στην γειτονιά ήταν ο αγαπημένος της γειτονιάς και όλου του χωριού. Το αγαπημένο σκύλο του των βρήκε ο το ίδιο το αφεντικό του. βρέθηκα και εγώ στο σημείο που ήταν το νεκρό το σκυλάκι δηλητηριασμένο πιθανόν και αυτός από φόλα γιατί τα συμπτώματα ήταν τα ίδια με τα προηγούμενα ζώα  που βρέθηκαν στην ίδια περιοχή δίπλα στα σπίτια του χωριού . Τον αγαπημένο του σύντροφο το σκύλο τον αποχαιρέτισε με κλάμα και έπειτα το χάιδεψε και το πήρε στα χέρια του για να το μεταφέρει για να το θάψει.   Τον ρώτησα αν θέλει να τον βοηθήσω και  που θα τον πάει,   η απάντηση που πήρα ήταν όχι θα τον πάω μόνος μου και θα τον θάψω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου