Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλι στο Πύργο με τη συμμετοχή μαθητών και Πολλιτιστικού Συλλόγου του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Καρναβάλια απ’ άκρη σ’ άκρη και φέτος στη Μεσαρά! Από το Τυμπάκι, την Πόμπια, την Αγία Βαρβάρα μέχρι τον Πύργο του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων!
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική αγορά, το 12ο Πυργιανό Καρναβάλι με πρωτεργάτη τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πύργου.
Συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια οι Αστερουσιανοί συμμετέχουν στο δικό τους Καρναβάλι με άρματα και πορεία καρναβαλιστών στην κεντρική αγορά του Πύργου στους ρυθμούς της μουσικής και της ξέφρενης διάθεσης.
Συμμετοχές: Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Μεσοχωριού, Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Χάρακα, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό & Γυμνάσιο Πύργου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κεφαλάδου, Λιγορτύνου, Ροτασίου, Χάρακα και Πύργου, όπως και ανεξάρτητες ομάδες από τον Πύργο και το Τεφέλι.
Ευπρόσδεκτοι στο Καρναβάλι και όσοι ακόμα θέλουν να συμμετάσχουν, καθώς οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Υπόσχονται σε όσους παρευρεθούν είτε ως συμμετέχοντες είτε ως επισκέπτες μια αξέχαστη Αποκριά με άφθονο γέλιο και πολύ διασκέδαση.


Το Πυργιανό Καρναβάλι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου