ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα απερχόμενου προέδρου



Μήνυμα
φίλες και φίλοι,
 Ευχαριστώ  από καρδιάς τους χωριανούς μου για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και την στήριξη που μου δείξανε όλα αυτά τα χρόνια από το 2000- 2014 στην θέση του  (Ταμία  του Πολιτιστικού Συλλόγου μας,)  με την κ. Αναστασία Καλαϊτζόγλου (πρόεδρο)  Παυλόγλου Χαρίκλεια (Αντιπρόεδρο) Αρχοντάκη Γεώργιο (γραμματέα) και Μέλη:  Πάτερ Σμαραγδάκη Φιλάρετο, Τσολάκ Γεώργιο & Αρχοντάκη Κωνσταντίνο.
Αναλαμβάνει  8 Σεπτεμβρίου 2010  ο κ. Αντωνακάκης Αντώνης (πρόεδρος) Αικατερίνη Συμεωνίδη (γραμματέας )  Αβραάμ Κουλτζής (ταμίας) Πέτρος Χατζηβασιλείου (Αντιπρόεδρος) Μέλη : Δημήτριος Πετρίδης, Γεώργιος Καλαϊτζόγλου,   
Στη  θέση Προέδρου Τοπικού Διαμερίσματος Δαμανίων  του Δήμου  ''Ν. Καζαντζάκης''  (Αρχανών - Αστερουσίων).  Ανάλαβα και  ασχολήθηκα  για τα προβλήματα στα χωριά Δαμάνια, Αρκαδι και Μελιδωχόρι  για δυο τετραετίες.
Με την ευκαιρία της αποχώρησης μου από την προεδρία του τοπικού διαμερίσματος Δαμανίων θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά  του κατοίκους των Δαμανίων,  Μελιδοχωρίου και Αρκαδίου για την  στήριξη που μου δείξανε όλα αυτά τα χρόνια και ασχολήθηκα με τα πολλά και δύσκολα προβλήματα τις περιοχή μας.
Εύχομαι  καλή δύναμη στον νέο εκλεγέντα πρόεδρο του Τ.Δ. τον κ. Καράτζη  Οδυσσέα να ασχοληθεί με αγάπη και σεβασμό για τα προβλήματα  της τοπικής κοινωνίας μας. 
 Τέλος  ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Ρούσσο Κυπριωτάκη, Δημοτικούς Συμβούλους, Αντιδημάρχους, τοπικούς  προέδρους,  και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, για τη καλή συνεργασία.
Εγώ θα είμαι πάντα παρών κοντά στο Σύλλογο μας και θα κάνω ότι μπορώ και θα προσφέρω όσο μπορώ και όπου μπορώ για το καλό του χωριού μας.

Αβραάμ Κουλτζής . Δαμάνια  Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου