ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοφανής η συμμετοχή των αγροτών στην παγκρήτια κινητοποίηση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο



Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013
Πρωτοφανής η συμμετοχή των αγροτών στην παγκρήτια κινητοποίηση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.  
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που πορεύεται στους αντιλαϊκούς μονόδρομους της ΕΕ, με μνημόνια ή χωρίς αυτά, σφίγγει σαν θηλιά τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020 στο λαιμό της φτωχομεσαίας αγροτιάς, επιταχύνοντας το ξεκλήρισμα της.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά σ’ αυτούς που φορτώνουν τη δική τους καπιταλιστική οικονομική κρίση στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, δεν πρέπει να καταδικαστούμε στην ανέχεια εμείς & τα παιδιά μας για να σωθούν τα κέρδη των λίγων.
Αν δεν τους σταματήσουμε θα μας γονατίσουν.  
          











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου