ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ο καλός μας φίλος



ΜΝΗΜΗ  ΓΕΩΡΓΟ  Ι. ΠΕΤΡΙΔΗ
Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 Τα Δαμάνια αποχαιρετούν στην τελευταία κατοικία του των πολυαγαπημένο μας  χωριανό  Γεώργιο Ι. Πετρίδη σε ηλικία 64 ετών η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο στα Δαμάνια στις 1 μ.μ.
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο


ΜΝΗΜΗ   ΓΑΒΡΙΗΛ  Β.  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ  
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ο καλός μας φίλος και συγχωριανός ο Γαβριήλ Βασιλειάδης του Βασιλείου . Η κηδεία του έγινε στις 3 μ.μ. 22 Δεκεμβρίου 2012 στο κοιμητήριο στα Δαμάνια. Καλό ταξίδι φίλε Γαβριήλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου