ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δήμος Αρχανών- Αστερουσίων

Δήμος Αρχανών- Αστερουσίων: Εκδηλώσεις, για την 70η επέτειο της Μάχης της Κρήτης και της Εθνικής Αντίστασης

ΑΡΧΑΝΕΣ
Παρασκευή 27/5/2011 10.30 π.μ. Τελετή στο μνημείο Κάιπε ( κόμβος Πατσιδών)

ΑΡΚΑΔΙ
Παρασκευή 27/5/2011 19.30 μ.μ. Τελετή στο μνημείο των πεσόντων Ομιλία από την κ. Άννα Μανουσάκη (Ιστορικός) Την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά Σχολή παραδοσιακών Χορών Θα παρατεθεί δείπνο από την οικογένεια Σκουλά.

ΧΑΡΑΚΑΣ
Κυριακή 29/5/2011 11.00 π.μ. Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Χάρακα .Τελετή στο μνημείο των πεσόντων . Ριζίτικα τραγούδια από την χορωδία παραδοσιακής μουσικής Αγώνας δρόμου από μαθητές . Επαθλο κάθε νικητή ένα ποδήλατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου