ΑΒΡΑΑΜ

ΔΑΜΑΝΙΑ : Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι Δαμάνια χθες σήμερα και αύριο.Η τεχνική Λίμνη των Δαμανίων βρίσκεται στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού. Η λίμνη στα Δαμάνια είναι από τις πιο όμορφες που διαθέτει όλη η Κρήτη η οποία σε συνδυασμό με το γαλήνιο τοπίο τριγύρω αποτελούν μια θαυμάσια πρόταση για μια μικρή απόδραση όχι πολύ μακριά από το Ηράκλειο. Υπάρχει μονοπάτι και χωματόδρομος περιμετρικά της λίμνης για περπάτημα και παρατήρηση των λουλουδιών αλλά και των πολλών πουλιών που ανακάλυψαν πολύ γρήγορα αυτό το νέο υδροβιότοπο.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ο αγαπημένος μου σκύλος ο Ηρακλής


Πέθανε σε ηλικία 18 ετών ο αγαπημένος μου σκύλος ο Ηρακλής ήταν μαύρος μικρούλικος έξυπνος και δυνατός πέθανε ημέρα Παρασκευή 13-5-2011

Πέντε νεογέννητα σκυλάκια η Μανούλα τους δίπλα δηλητηριασμένη από περαστικούς μέσα σε θάμνους σε κατοικημένοι περιοχή. Τα νεογέννητα έψαχναν να βρουν την μανούλα τους. ήταν αδύνατα λασπωμένα και πεινασμένα. Πέρασαν μερικές ημέρες από την ημέρα που γεννήθηκαν. μετά από μερικές ημέρες το ένα δεν άντεξε και πέθανε από την πίνα. Πεινούσαν πάρα πολύ και ζητούσαν την μανούλα τους, φώναζαν παραπονιάρικα, αλλά κανείς δεν τα άκουε. Μετά από λίγες ημέρες πέθανε και άλλο. Τα τρία ήταν τυχερά αφού βρέθηκε κάποιος και τα βρόντησε, δίνοντας λίγο γάλα με σύριγγα, τα σκέπασε με πανιά να μην κρυώνουν, και τα έβαλε κοντά σε μία σκύλα που είχε μόνο ένα μικρό τον Ηρακλή. Έτσι ο Ηρακλής γεννήθηκε έζησε και μετά από 18 χρόνια πέθανε ημέρα παρασκευή 13 Μαΐου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου